Wat zijn de voordelen van ImperialFood's formule?

ImperialFood bevat zeer hoge energiewaarden in kleine hoeveelheden voedsel, dankzij formuleringen die de juiste balans van voedingsstoffen bieden en gemakkelijk door honden worden opgenomen. Dit heeft tal van voordelen:

  • Goede verteerbaarheid: De spijsvertering van honden is veel korter als die van mensen. Het is daarom belangrijk om uw hond kleine porties voer te geven. Vooral gericht op een calorisch product zoals ImperialFood, waarvan de productsamenstelling is ontwikkeld om de absorptie van voedingsstoffen te maximaliseren.
  • Minder ontlasting: De ontlasting kan worden teruggebracht tot één, maximaal twee dagelijkse kleine uitwerpselen van de hond. Dit getuigt van de verteerbaarheid van het product, de hoge kwaliteit van de grondstoffen en het lage gehalte van vezels en as in het voer
  • Vermijd gezondheisproblemen: het is belangrijk om honden niet te veel te voeren, vooral grote honden, om gezondheidsproblemen te voorkomen die in extreme gevallen dodelijk kunnen zijn, zoals in het geval van een verdraaide maag.
  • Bespaard geld: het kiezen van een goed verteerbaar product dat het juiste aantal calorieën levert, helpt geld te besparen.

Bij ImperialFood raden we onze klanten aan de uitgangspunten vanuit waar het product ontwikkeld is in onze formuleringen te begrijpen en elk van onze producten verstandig te gebruiken, om het meeste uit onze voeding te halen in kwantiteit, assimilatie en gezondheid.