Waarom is de karakteristieke mix van eiwitten van ImperialFood zo belangrijk?

ImperialFood biedt een breed scala aan hondenvoer dat speciaal is gemaakt om aan de vleesetende behoeften van honden te voldoen. ImperialFood bevatten voornamelijk dierlijke eiwitten, met een lager percentage eiwitten uit een aantal verschillende hoogwaardige plantaardige bronnen. Deze eiwitmix is ​​essentieel voor het creëren van complete, uitgebalanceerde en goed opneembare voeding. 

Het percentage vlees in hondenvoer is niet de enige parameter waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen van de kwaliteit: vlees dat als eerste ingrediënt op het etiket wordt vermeld, is geen automatische indicatie van de kwaliteit en zuiverheid van de eiwitbronnen die het bevat. Kwaliteit wordt gedefinieerd door:

  • anorganische materie, d.w.z. het percentage ruwe as, dat, indien overmatig, kan bijdragen aan gastro-intestinale problemen; ruwe as is een van de beste indicatoren voor de zuiverheid van eiwitbronnen in hondenvoer (lager het percentage ruwe as, hoe hoger de zuiverheid van de gebruikte ingrediënten);

  • de aard van het vlees, d.w.z. of het vers of gedroogd vlees is; de laatste is meer geconcentreerd en heeft een hogere opbrengst.

 

Waarom is vlees niet het eerste ingrediënt?