Over ImperialFood

ImperialFood Benelux is importeur van het gelijknamige unieke kwaliteitshondenvoer. Of u eigenaar bent van een Herdershond, Terriër, Dashond, Zweethond, Staande hond of Retriever, voor elke hond vindt u hier een passende complete brok voor actieve én luie honden. 

Je vindt hier uitgebreide informatie over het product, de herkomst, het productieproces en natuurlijk de huidige voedingslijn. De hoogwaardige kwaliteit van dit hondenvoer maakt dat het product uniek en specifiek is en blijft, wat ervoor zorgt dat ImperialFood niet standaard in de winkelschappen ligt. Het product is verkrijgbaar bij een select aantal verkooppunten die zich ambassadeurs noemen van ons product. Alleen verkooppunten die weten wat zij verkopen, het product kennen en hun klanten daardoor goed kunnen adviseren, mogen ons product verkopen. De deskundigheid wordt als prettig ervaren door de klant en zorgt voor een serieuze en eerlijke verkoop. Volg ons op onze social media kanalen voor interessante weetjes, aankondigingen en een kijkje achter de schermen!

Gewoon een eerlijk product
IMPORTEUR

Annemarie Groeneweg is het gezicht achter ImperialFood in de Benelux. Ze is sinds april 2014 bezig om ImperialFood in de markt te zetten en verzorgd hiervoor de in- en verkoop en administratie. Daarnaast verzorgt ze ook de marketing en promotie door middel van beursbezoeken en het bijhouden van de social media kanalen Facebook en Instagram. Haar vooropleiding op het gebied van officemanagement draagt bij aan het zorgen voor, en maken van goede planningen en afspraken. Het kwaliteitsproduct verdient een eerlijke verkoop. Dit komt voort uit de filosofie van de fabriek in Italië, en wordt als belangrijk gezien om door te voeren in de Nederlandse markt. Het product is ontwikkeld uit passie en liefde voor honden, wat zich zal bewijzen door goede ervaringen van nieuwe klanten, waardoor het product via mond-tot-mondreclame steeds meer bekendheid zal krijgen.

Do it with passion or not at all