Mum & Puppy

Mum & Puppy

€ 64,50 

MUM & PUPPY (30/24) is speciaal ontworpen voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken.  De hoge vitamine- en energiebehoefte zijn tijdens de zwangerschap en daarna erg belangrijk, maar mag niet ten kosten gaan van de verteerbaarheid.

ImperialFood is een mengsel van gedroogd vlees, dierlijke vetten, eiwitten, plantaardige oliën, gekookte rijst en geëxtrudeerde maïs met toegevoegde vitaminen, mineralen, fructo-oligosacchariden en spoorelementen. Het is superpremium voerkwaliteit op basis van geselecteerde grondstoffen, verwerkt door middel van extrusie koken, waarbij de bijdrage van vet, vitaminen en mineralen bij de koude verwerking toegevoegd worden. De dagelijkse hoeveelheid voer is klein in volume, maar aangepast aan de behoeften van de hond en rijk aan voedingsstoffen: inachtneming van de aanbevolen doseringen, bevordert het voer een goede spijsvertering en een perfecte aanpassing van de darmen voorkomt problemen, zoals maagkrampen en darmproblemen. De uitwerpselen zijn een beetje grof en stevig, wat het schoonmaken van verblijven vergemakkelijkt. Zorg ervoor dat uw hond altijd vers water kan drinken.

Voor meer gespecificeerde informatie over ImperialFood Mum & Puppy kunt u onder 'Product informatie' klikken op het Pdf-bestand.

Inhoud: 20 kg