Kwaliteitsvoer voor de actieve hond

Of het nu agility, jacht, canicross of een andere hondensport is. Honden die sporten hebben rijkere voeding nodig als gezelschapshonden. Voor beide hebben wij een passend product, echter graag leggen we uit waarom ImperialFood geschikt is voor honden die prestaties moeten leveren.

Image
werkhonden
Waarom is ImperialFood geschikt voor honden die prestaties moeten leveren?

Honden die prestaties moeten leveren zijn bijvoorbeeld jachthonden, sporthonden, politiehonden of wedstrijdhonden. Deze honden hebben voldoende energie nodig om te kunnen presteren. Dat betekent dat ze niet alleen bij ronde 1 genoeg energie moeten hebben, maar ook bij ronde 2 en 3 nog vol energie zouden moeten zitten om de prijs, apport, dief of eeuwige roem binnen te slepen.

Ervaren hondensporters kampen vaak met het probleem dat de honden (naar hun zin) eigenlijk te weinig energie hebben om de prestatie volledig te kunnen volbrengen. Ze willen ook niet continu bijvoeren, want dat is ook niet bevorderlijk voor de prestatie. Gaan hardlopen als je net gegeten hebt is bij mensen immers ook niet aan te raden. Kortom: de hond wil wel, maar zijn kracht/energie is snel op. Wat maakt ImperialFood nu een betere brok ten opzichte van een geperste brok of vers vlees, specifiek voor hondensporters? Wij leggen het aan u uit:

In ImperialFood zit vet, in combinatie met hoogwaardige oliën. Het energiemetabolisme van een hond is efficiient ontwikkeld, want het zet vet om in energie. Des te meer vet, des te meer energie. Daar moet je niet mee gaan overdrijven, want met vet geldt ook: alles waar 'te' voor staat is niet goed.

Onze Energy Plus brok bevat zelfs 26% vet. Nu vraagt u zich af of 26 procent vet daadwerkelijk verschil gaat maken in de prestatie van uw hond? Ja, dat gaat het zeker. Waarom? Omdat het dierlijk vet dat in ImperialFood gebruikt wordt geconcentreerd is en dus super vet, vet is. Als het erop aankomt bij een prestatie, kan jouw hond net die extra energie juist wél gebruiken om een prestatie te behalen. De hond moet deze energie niet op het laatste moment toegdiend krijgen door een laatste maaltijd, maar hij moet de kracht al hebben voorafgaand aan het moment van prestatie.

Door het speciaal ontwikkelde productieproces genaamd: Triple Layer Techonoly, is het mogelijk om de groet hoeveelheid vet in het product te verwerken. Als onze brok bijvoorbeeld geperst zou worden, dan zou het vet er uit geperst worden en dat is juist niet de bedoeling! 

Grote kans dat u op onze website terecht bent gekomen door een enthousiaste gebruiker van ons product, die u ons product aangeraden heeft. Met trots kunnen we zeggen dat we met regelmaat ervaringen van nieuwe klanten binnenkrijgen die vrijwel direct verschil merken na het voeren van ImperialFood dat de hond zoveel meer 'levendig' is en meer energie heeft. De perfecte bevestiging van bovenstaande!