Kies jij voor kwaliteit?

Iedereen een kans

IMPERIAL FOOD BENELUX is opzoek naar professionele wederverkopers/distributeurs voor kwaliteitshondenvoer dat in de Benelux nieuw op de markt aangeboden wordt. Wij willen iedereen in de gelegenheid stellen het product te gaan verkopen.

Het voer is onder een selecte groep hondenbezitters om de goede eigenschappen bekend. Wij willen ervoor zorgen dat het voer breder bekend wordt in de Benelux. De gezochte distributeurs kunnen bijvoorbeeld webwinkelhouders, hondenscholen, trimsalons, dierenspeciaalzaken en particulieren zijn. Heeft u een ander soort winkel en denkt u dat Imperial Food een goede toevoeging is aan uw assortiment? Neem gerust contact op! Het is echter wel raadzaam om hiervoor geregistreerd te staan bij de Kamer van Koophandel.

Hetgeen dat IMPERIAL FOOD zo aantrekkelijk maakt, is de hoge voedingswaarde voor een relatief lage prijs. Mocht u de vergelijking maken tussen een merk-X en IMPERIAL FOOD, zult u tot de conclusie komen dat het gehalte eiwitten en vetten in IMPERIAL FOOD aanzienlijk hoger is. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk zowel voor de koper, als voor de verkoper.

Assortiment

Wij kunnen u op dit moment 9 soorten IMPERIAL FOOD aanbieden. De namen van het voer en de eiwit/vet percentages zijn als volgt:

•             IMPERIAL FOOD Energy 28/23

•             IMPERIAL FOOD 1st Class 26/22

•             IMPERIAL FOOD Energy Plus 30/26

•             IMPERIAL FOOD Mum & Puppy 30/24

•             IMPERIAL FOOD Regular 26/21

•             IMPERIAL FOOD Small Regular (senior) 22/17

•             IMPERIAL FOOD StarFish 25/20

•             IMPERIAL FOOD Puppy Plus 30/24

Meer informatie over de soorten voer die wij aanbieden kunt u vinden onder het kopje 'assortiment'. Wij hopen u door middel van onze webiste voldoende informatie en uitleg te hebben gegeven. Indien u geïnteresseerd bent in de voorwaarden voor het verkopen van IMPERIAL FOOD dan horen wij het graag. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar ons contactpersoon Annemarie Groeneweg +31 (0)6 23 44 70 74.

'The best feeding for your champion'