Interessant

Wat leuk dat u een kijkje neemt! U vindt hier diverse artikelen die we onderverdelen in blogs, recensies en nieuws. We nemen u bijvoorbeeld mee op een dagje beurs, delen een leuke klantenrecensie of een informatief artikel over alles wat met honden en/of ImperialFood heeft te maken. 

Alle artikelen
Nieuws
Blog
Recensie
Help! Mijn honden verharen, ruien of hebben haaruitval bij warm weer
12-aug-2020

Wát een warmte hebben we in deze dagen gehad in ons kikkerlandje. Niet alleen in Nederland, maar ook in België kunnen we spreken van een serieuze hittegolf. De weersomstandigheden lijken steeds extremer te worden. Het warme weer kan gevolgen hebben voor uw hond. Dit artikel gaat over de warmte in combinatie met haaruitval. Met wat voorkennis is dit een natuurlijke reactie, daarom geven we graag uitleg!

imperialfood verharen ruien honden haarverlies zomer warm hitte
Honden en zomer: 7 dingen om op te letten
05-aug-2020

Een korte lijst met belangrijke punten om op te letten in de zomer. Ze zijn allemaal even belangrijk, de volgorde waarin ze vermeld worden is willekeurig!

schaduw hond
15 tips om je hond koel te houden!
22-jun-2020

Waar doe je goed aan? Wat vind een hond fijn? Wij geven het antwoord! Je leest hier ImperialFood's tips over hoe je het hoofd van de hond koel kunt houden in tropische temperaturen!

drinken hond hydrateren warme dagen zomer
Bernadette van Drie
06-mei-2020
"Bart heeft de zak met smaak leeg gegeten, na 2 dagen was zijn ontlasting absoluut beter dan ooit."
Bart
Hoe herken ik de processierups?
23-apr-2020

Wat zijn de symptomen? Hoe herken ik ze? Wat moet ik doen als mijn hond in aanraking is geweest met de processierups? In dit artikel vind je het antwoord op al deze vragen!

processie rups
Speciaal voer voor kleine honden? Nee, dat is helemaal niet nodig!
11-mrt-2020
Wij krijgen regelmatig de vraag of kleine honden speciaal voer moeten krijgen dat speciaal ontwikkeld is voor kleinere honden(rassen). Dit is niet het geval! Waar moet u wel op letten?
 stock-imperialfood-special-voer-kleine-honden.jpg
Voedingstips voor sporthonden
03-mrt-2020
"Als u veel van uw hond vraagt, heeft uw hond ook energierijk voer nodig. Maar wat is nu belangrijk om op te letten?"
 stock-imperialfood-sporthonden.jpg
Moniek en Marc
25-feb-2020

"Na overleg met Alina van Imperial Food kwam net de eerste zak van de OceanS binnen en die zijn we gelijk gaan voeren. Sindsdien is de allergie onder controle en zijn er ook geen klachten meer. Zeer tevreden over goede advies en het product"

OceanS review ImperialFood hypoallergeen hondenvoer glutenvrij
Hallo Zeeuws-Vlaanderen!
07-feb-2020
Het begon met een proefpakket... Sinds januari 2020 hebben we een nieuw verkooppunt in Zeeuws-Vlaanderen: Perry Spruijt! Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? Lees gauw verder!
 stock-imperialfood-spruijt.jpg
MOEDERHOND: Voeding tijdens en na de dracht
30-jan-2020
Uw teef is zwanger! Wat leuk, van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan. Hoeveel pups zouden er in de buik zitten? Zullen het gezonde reutjes en/of teefjes zijn? Belangrijk is om de gezondheid van de moederhond en de pups te ondersteunen met voedzame voeding. Een dracht is zwaar voor de moederhond, waarna de bevalling ook nog om de hoek komt kijken en vervolgens de pups nog een aantal weken spenen. Waar u rekening mee moet houden wat betreft voeding? Lees gauw verder:
 stock-imperialfood-voeding-tijdens-de-dracht.jpg
ImperialFood: Jachthondenvoer!
23-jan-2020
Jachthondenvoer, eiwitrijk, natuurlijk voer, vetrijke hondenvoeding, sporthondenvoeding, het is maar net hoe je het wilt noemen. Een ding staat vast: daar valt ImperialFood zéker onder. Echter, de keuze is reuze. Hoe bepaal je nu het juiste product voor je hond? Dat is afhankelijk van meerdere factoren.
 jachthond jachthondenvoer hondenvoer imperialfood duitse staande langhaar voer voor jachthond.jpg
Kennel Van de Nettelhorst
02-jan-2020
'Wij raakten aan de praat over de misselijkheid die één van onze teven heeft tijdens de dracht en zij bood aan dat wij een proefpakket van Imperial Food mochten proberen om te testen of dit verbetering kon brengen. We kregen 5 kg. ‘Mum & Puppy’ voer mee en we zouden haar op de hoogte houden. Vanaf de eerste keer voeren was het gelijk goed. De hond at het met smaak en ze werd niet meer misselijk.'
 stock-imperialfood-kennel-van-de-nettelhorst.jpg
OceanS, 100% glutenvrij en hypoallergeen
17-dec-2019
Vanwege de groeiende vraag naar glutenvrije producten heeft ImperialFood SRL een nieuw product ontwikkeld. Een aantal weken geleden introduceerden zij: OceanS! Nieuw in ons assortiment, 100% glutenvrij en hypoallergeen op basis van haring, aardappel en rijst. Maar hoe zit dit nu precies met die gluten? Des te minder prikkels, des te minder kans op een reactie. We leggen het graag aan u uit!
 stock-imperialfood-gluten-vrij.jpg
Kitty van Helmond
27-nov-2019
"Abel mijn Duitse Staande Langhaar is een slechte eter die daardoor ook slecht op gewicht te krijgen was. Omdat er intensief met hem gewerkt wordt ben ik op zoek gegaan naar voer om hem hierin te ondersteunen."
abel
Inge
25-nov-2019
"Beiden zijn zeer actief, energiek en vinden Imperial heerlijk ! Wij krijgen veel complimenten over hun glanzende vachten."
dyna en roxy
Inge Suys
24-nov-2019

Al sinds mijn kleine lieve whippet Picus (@picus_whippet_boy Instagram) een schattige puppy was, geef ik Imperial Regular aan hem. Uiteraard zocht en analyseerde ik talloze andere merken die ook allerlei kwaliteiten claimen (nat of droog), maar steeds kwam ik terug uit bij Imperial! De beloftes worden waargemaakt: ik heb een gezonde, vitale en levenslustige hond met een prachtig glanzende vacht. Dankzij de unieke Triple Layer Techniek èn uiteraard de natuurlijke bestanddelen. Aanrader!

Picus
De échte waarde van ingrediënten
19-jun-2019
De ingrediëntenlijst op het etiket van hondenvoeding wordt vaak gebruikt door hondenbezitters om de kwaliteit van een product te bepalen, maar zijn we er écht zeker van dat deze aanpak correct is? Wat als we kijken naar de kwaliteit van de ingredienten op zich, en niet naar de hoeveelheden die in het product verwerkt zijn van een bepaald ingrediënt?
 stock-imperialfood-waarde-van-ingredienten.jpg
Blij in het Groenendaalse Bos!
08-jun-2019
Donderdag 30 mei 2019, een drukke hemelvaartsdag! Samen met ons verkooppunt in Hoofddorp: Ester van Deejay’s Choice, ging ik opweg naar de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse bos. Wat een prachtige omgeving!
 stock-imperialfood-groenendaalse-bos.jpg
Hilde van Hoften
29-mei-2019
'Annemarie stelde voor om naast het vers vlees wat ik mijn honden voer energie plus te voeren.'
 stock-imperialfood-hoften-02.jpg
De gezondheid van uw hond staat voorop!
11-apr-2019
Wij weten zeker dat we met 6 nieuwe producten nóg meer hondeneigenaren kunnen helpen die na lang zoeken ein-de-lijk hét product voor hun hond vinden dat wél waarmaakt wat het beloofd! Benieuwd waarom?
 stock-imperialfood-gezonde-hond.jpg
Trots in Hoofddorp bij Deejay's Choice
12-mrt-2019
 stock-imperialfood-deeja-choice.jpg
Rebecca van Gool
21-dec-2018
'Bedankt voor je snelle reactie en het snel opsturen van de proefverpakking. Gisteren ontvangen en na het openen eigenlijk al meteen verkocht. Hoe natuurlijk het ruikt en het er uit ziet!'
 stock-imperialfood-gool.jpg
Onze honden en ImperialFood
29-nov-2018
 stock-imperialfood-Tichelhoeve.jpg
Grote Prijs Jan Coldeweij 2018
29-nov-2018

19 en 20 oktober 2018 vond de tweejaarlijkse staande hondenwedstrijd Grote Prijs Jan Coldewey plaats! Wij waren vereerd deze te mogen sponsoren met onze hoogste energiebrok: Energy Plus! 

Én wij zijn erg blij met de mooie foto's van de enthousiaste prijswinnares Lieke Wijgers die een super mooie score heeft behaald met haar Hero! De tweede en derde prijs gingen naar Iris Erkelens met Dex en Fred v.Marion met Belle. Alle drie hebben ze de prijs dubbel en dwars verdiend. Van harte gefeliciteerd! 

 stock-imperialfood-coldeweij-2018.jpg
Laura Buttstedt
29-nov-2018
'Voor Dex zijn de Starfish brokjes echt een uitkomst. Ze zijn licht verteerbaar dus geen maag/darm problemen meer. Zijn vacht glanst en hij eet eindelijk met plezier.'
 Laura Buttstedt recensie ImperialFood Starfish Dex Vizsla_0.jpg
Bart Fortuijn
29-nov-2018
'Sinds we dit voer (ruim een jaar) gebruiken is Tess tevreden, heeft véél minder en stevige ontlasting en ze vind de kleine brokjes geweldig lekker.'
 stock-imperialfood-fortuijn.jpg
Border Collie Flugel
24-aug-2018
'Daarnaast zien we dat Flugel duidelijk minder een “honger”-gevoel heeft, en is zijn ontlasting steviger en beduidend minder geworden.'
 stock-imperialfood-flugel.jpg
Anja van Deuveren
03-aug-2018
'Sinds onze labradors Imperial Food krijgen ziet hun vacht er glanzend en gezond uit'
 stock-imperialfood-deuveren.jpg
Jachthondendag Rilland
25-jun-2018
Hebben jullie ook zo'n leuk weekend gehad? Wij wel, en zeker na het krijgen van deze fantastische foto's van onze sponsoring bij de Zeeuwse Jachthonden Commissie afgelopen zaterdag. Klik op 'lees verder' voor meer foto's!
 stock-imperialfood-imperialfood-zeeuwsejachthonden-comissies.jpg
Klaar voor de start...
21-jun-2018
Aanstaande zaterdag 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse Jachthondendag plaats in het Zeeuwse Rilland. We zijn trots dat wij dit jaar als hoofdsponsor bij deze intensieve (jacht)wedstrijden van de Zeeuwse Jachthonden Commissie genoemd mogen worden en wensen alle deelnemers heel veel succes! Toi toi toi!
 stock-imperialfood-rilland.jpg
Bas den Boer
13-jun-2018
'Als ze klaar is met eten gaat Mooiji altijd nog een keer of drie kijken of de bak wel echt helemaal leeg is. Voor alle zekerheid.' - Bas den Boer
 stock-imperialfood-bas-den-boer.jpg
Anneke en Roy Seghers
12-jun-2018
'Voor de werkende honden is voeding belangrijk en zijn wij blij met het voer van Imperial Food wat wij nu sinds een jaar gebruiken.' - Anneke en Roy Seghers
 stock-imperialfood-seghers.jpg
Jet Schenk
16-apr-2018
'Inmiddels heeft Saar een emmer StarFish en een zak 1st Class op dus nu kan ik een goede beoordeling geven. Ze reageert goed op beide soorten. Mijn voorkeur gaat uit naar de StarFish.' - Jet Schenk
 stock-imperialfood-jet-schenk.jpg
'Ik eet hetzelfde als mijn hond!'
21-feb-2018
Of het nu rashonden of vuilnisbakken, puppy’s of senioren, grote of kleine honden zijn, het ideaal blijft hetzelfde. Wat wil de eigenaar? Een hond die luistert, lief is voor het baasje en bovenal, een gezonde hond. Want ja, als er dan eens iets niet goed is, weten die dierenartsen natuurlijk wel raad met facturen.
stock-imperialfood-dog.jpg
It's a wrap: NIMROD 2017
16-nov-2017
Maandag 13 november 2017 was het zover, de Nimrod! Zo langzamerhand druppelen de eerste beelden binnen van onze eigen fotograaf, Erik. Hij heeft zijn best gedaan om de pure emoties van de deelnemers en alle geïnteresseerde bezoekers vast te leggen. Kijk gauw verder voor de eerste preview:
 stock-imperialfood-nimrod-2017-01.jpg
NIMROD 2017
30-okt-2017
Wij zijn super vereerd dat wij dit jaar voersponsor mogen zijn van Nederlands Kampioenschap jachthonden ofwel, de NIMROD! Op maandag 13 november zullen wij in alle vroegte aanwezig zijn bij Landgoed Daelenbroeck om alle belangstellende tijdens deze dag te voorzien van de nodige informatie over ons mooie en unieke product. Meer info?
stock-imperialfood-sponser-nimrod.jpg
Hanna Mourits-de Ronde
16-okt-2017
Op de eerste ‘proefdag’ werd eigenlijk al duidelijk dat de hondjes veel meer interesse hadden in dit voer dan het voer dat voorheen werd geserveerd. - Hanna Mourits-de Ronde
 stock-imperialfood-hanna-de-ronde-03.jpg
GROENE DAGEN 2017
02-jun-2017
Dit jaar zijn wij wederom aanwezig op de Groene Dagen! Ben jij er ook bij op 23, 24 en 25 juni? Lees gauw verder voor meer informatie!
imperialfood-Groene-Dagen-2016
Bert Houwen
15-feb-2017
'Hij vindt deze brok enorm lekker en sinds ik de overstap naar Starfish heb gemaakt heeft hij tot nu toe niet één keer maag/darmproblemen ondervonden.' - Bert Houwen
 stock-imperialfood-bert-houwen.jpg
Maxime Steutel
07-feb-2017
'Z'n vacht glanst, hij zit mooi op gewicht, de hoeveelheden zijn goed te overzien, en hij vind ze heerlijk! wat wil een baasje nogmeer..??' - Maxime Steutel
 stock-imperialfood-maxime-steutel.jpg
Jan Hagedoorn
26-jan-2017
'Het advies dat ik kreeg tijdens de Groen Dagen Jacht en Hond, bij de stand van Imperial Food om mijn hond Imperial Food te voeren was het juiste advies bleek later, sindsdien zijn de klachten verdwenen en ben zeer tevreden over Imperial Food.' - Jan Hagedoorn
 stock-imperialfood-jan-hagedoorn.jpg
Gerard Linthorst
10-jan-2017
'Wij zijn er uiterst tevreden over, hoog vetpercentage, energie rijk, goede en stevige ontlasting. Wij zijn overgestapt op Imperial Food. Ze blijven nu mooi op gewicht en zien er glanzend uit.' - Gerard Linthorst
 stock-imperialfood-gerard-linthorst.jpg
Alina Udink
07-jan-2017
'Na een week of drie zagen we een hele andere hond hij werd dikker, oude haren gingen er uit er kwam een prachtige glans in de vacht maar ook in de omgang en in het werk zagen we een hele andere hond rustigere meer plezier in de dingen die hij deed.' - Alina Udink
 stock-imperialfood-alina-udink.jpg
Sofie Debie
28-dec-2016
'Na een gesprekje met een van de medewerkers van jachthondenwinkel Hunter en Co, kwam ik in contact met Imperial Food. Ik kreeg enkele staaltjes opgestuurd en de first class werd meteen gesmaakt!' - Sofie Debie
 stock-imperialfood-sofie-debie.jpg
Imperial food 3.0!
09-dec-2016
IMPERIAL FOOD heeft na ruim 2 jaar een nieuw jasje gekregen! Maak kennis met het nieuwe logo, de nieuwe opzet van de website, ofwel: het nieuwe IMPERIAL FOOD.
Imperialfood new logo
E. Rodenburg
01-aug-2014
"Na een aantal maanden dit voer geprobeerd te hebben was ik ook echt overtuigd. Zowel Pien als onze Vizsla Xam eten deze brokken met veel smaak en de bak gaat altijd leeg." - E. Rodenburg
 stock-imperialfood-e-rodenburg.jpg
Ingrid van de Ven
01-aug-2014
"Mijn honden eten het erg graag en zijn zéér energievol. En ook niet onbelangrijk: twee keer per dag een mooie harde keutel. Kortom ik ben super tevreden!" - Ingrid van de Ven
 stock-imperialfood-ingrid-van-de-ven.jpg
Hallo Zeeuws-Vlaanderen!
07-feb-2020
Het begon met een proefpakket... Sinds januari 2020 hebben we een nieuw verkooppunt in Zeeuws-Vlaanderen: Perry Spruijt! Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? Lees gauw verder!
 stock-imperialfood-spruijt.jpg
Trots in Hoofddorp bij Deejay's Choice
12-mrt-2019
 stock-imperialfood-deeja-choice.jpg
Onze honden en ImperialFood
29-nov-2018
 stock-imperialfood-Tichelhoeve.jpg
Jachthondendag Rilland
25-jun-2018
Hebben jullie ook zo'n leuk weekend gehad? Wij wel, en zeker na het krijgen van deze fantastische foto's van onze sponsoring bij de Zeeuwse Jachthonden Commissie afgelopen zaterdag. Klik op 'lees verder' voor meer foto's!
 stock-imperialfood-imperialfood-zeeuwsejachthonden-comissies.jpg
Klaar voor de start...
21-jun-2018
Aanstaande zaterdag 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse Jachthondendag plaats in het Zeeuwse Rilland. We zijn trots dat wij dit jaar als hoofdsponsor bij deze intensieve (jacht)wedstrijden van de Zeeuwse Jachthonden Commissie genoemd mogen worden en wensen alle deelnemers heel veel succes! Toi toi toi!
 stock-imperialfood-rilland.jpg
Help! Mijn honden verharen, ruien of hebben haaruitval bij warm weer
12-aug-2020

Wát een warmte hebben we in deze dagen gehad in ons kikkerlandje. Niet alleen in Nederland, maar ook in België kunnen we spreken van een serieuze hittegolf. De weersomstandigheden lijken steeds extremer te worden. Het warme weer kan gevolgen hebben voor uw hond. Dit artikel gaat over de warmte in combinatie met haaruitval. Met wat voorkennis is dit een natuurlijke reactie, daarom geven we graag uitleg!

imperialfood verharen ruien honden haarverlies zomer warm hitte
Honden en zomer: 7 dingen om op te letten
05-aug-2020

Een korte lijst met belangrijke punten om op te letten in de zomer. Ze zijn allemaal even belangrijk, de volgorde waarin ze vermeld worden is willekeurig!

schaduw hond
15 tips om je hond koel te houden!
22-jun-2020

Waar doe je goed aan? Wat vind een hond fijn? Wij geven het antwoord! Je leest hier ImperialFood's tips over hoe je het hoofd van de hond koel kunt houden in tropische temperaturen!

drinken hond hydrateren warme dagen zomer
Hoe herken ik de processierups?
23-apr-2020

Wat zijn de symptomen? Hoe herken ik ze? Wat moet ik doen als mijn hond in aanraking is geweest met de processierups? In dit artikel vind je het antwoord op al deze vragen!

processie rups
Speciaal voer voor kleine honden? Nee, dat is helemaal niet nodig!
11-mrt-2020
Wij krijgen regelmatig de vraag of kleine honden speciaal voer moeten krijgen dat speciaal ontwikkeld is voor kleinere honden(rassen). Dit is niet het geval! Waar moet u wel op letten?
 stock-imperialfood-special-voer-kleine-honden.jpg
Voedingstips voor sporthonden
03-mrt-2020
"Als u veel van uw hond vraagt, heeft uw hond ook energierijk voer nodig. Maar wat is nu belangrijk om op te letten?"
 stock-imperialfood-sporthonden.jpg
MOEDERHOND: Voeding tijdens en na de dracht
30-jan-2020
Uw teef is zwanger! Wat leuk, van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan. Hoeveel pups zouden er in de buik zitten? Zullen het gezonde reutjes en/of teefjes zijn? Belangrijk is om de gezondheid van de moederhond en de pups te ondersteunen met voedzame voeding. Een dracht is zwaar voor de moederhond, waarna de bevalling ook nog om de hoek komt kijken en vervolgens de pups nog een aantal weken spenen. Waar u rekening mee moet houden wat betreft voeding? Lees gauw verder:
 stock-imperialfood-voeding-tijdens-de-dracht.jpg
ImperialFood: Jachthondenvoer!
23-jan-2020
Jachthondenvoer, eiwitrijk, natuurlijk voer, vetrijke hondenvoeding, sporthondenvoeding, het is maar net hoe je het wilt noemen. Een ding staat vast: daar valt ImperialFood zéker onder. Echter, de keuze is reuze. Hoe bepaal je nu het juiste product voor je hond? Dat is afhankelijk van meerdere factoren.
 jachthond jachthondenvoer hondenvoer imperialfood duitse staande langhaar voer voor jachthond.jpg
OceanS, 100% glutenvrij en hypoallergeen
17-dec-2019
Vanwege de groeiende vraag naar glutenvrije producten heeft ImperialFood SRL een nieuw product ontwikkeld. Een aantal weken geleden introduceerden zij: OceanS! Nieuw in ons assortiment, 100% glutenvrij en hypoallergeen op basis van haring, aardappel en rijst. Maar hoe zit dit nu precies met die gluten? Des te minder prikkels, des te minder kans op een reactie. We leggen het graag aan u uit!
 stock-imperialfood-gluten-vrij.jpg
De échte waarde van ingrediënten
19-jun-2019
De ingrediëntenlijst op het etiket van hondenvoeding wordt vaak gebruikt door hondenbezitters om de kwaliteit van een product te bepalen, maar zijn we er écht zeker van dat deze aanpak correct is? Wat als we kijken naar de kwaliteit van de ingredienten op zich, en niet naar de hoeveelheden die in het product verwerkt zijn van een bepaald ingrediënt?
 stock-imperialfood-waarde-van-ingredienten.jpg
Blij in het Groenendaalse Bos!
08-jun-2019
Donderdag 30 mei 2019, een drukke hemelvaartsdag! Samen met ons verkooppunt in Hoofddorp: Ester van Deejay’s Choice, ging ik opweg naar de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse bos. Wat een prachtige omgeving!
 stock-imperialfood-groenendaalse-bos.jpg
De gezondheid van uw hond staat voorop!
11-apr-2019
Wij weten zeker dat we met 6 nieuwe producten nóg meer hondeneigenaren kunnen helpen die na lang zoeken ein-de-lijk hét product voor hun hond vinden dat wél waarmaakt wat het beloofd! Benieuwd waarom?
 stock-imperialfood-gezonde-hond.jpg
Grote Prijs Jan Coldeweij 2018
29-nov-2018

19 en 20 oktober 2018 vond de tweejaarlijkse staande hondenwedstrijd Grote Prijs Jan Coldewey plaats! Wij waren vereerd deze te mogen sponsoren met onze hoogste energiebrok: Energy Plus! 

Én wij zijn erg blij met de mooie foto's van de enthousiaste prijswinnares Lieke Wijgers die een super mooie score heeft behaald met haar Hero! De tweede en derde prijs gingen naar Iris Erkelens met Dex en Fred v.Marion met Belle. Alle drie hebben ze de prijs dubbel en dwars verdiend. Van harte gefeliciteerd! 

 stock-imperialfood-coldeweij-2018.jpg
'Ik eet hetzelfde als mijn hond!'
21-feb-2018
Of het nu rashonden of vuilnisbakken, puppy’s of senioren, grote of kleine honden zijn, het ideaal blijft hetzelfde. Wat wil de eigenaar? Een hond die luistert, lief is voor het baasje en bovenal, een gezonde hond. Want ja, als er dan eens iets niet goed is, weten die dierenartsen natuurlijk wel raad met facturen.
stock-imperialfood-dog.jpg
It's a wrap: NIMROD 2017
16-nov-2017
Maandag 13 november 2017 was het zover, de Nimrod! Zo langzamerhand druppelen de eerste beelden binnen van onze eigen fotograaf, Erik. Hij heeft zijn best gedaan om de pure emoties van de deelnemers en alle geïnteresseerde bezoekers vast te leggen. Kijk gauw verder voor de eerste preview:
 stock-imperialfood-nimrod-2017-01.jpg
NIMROD 2017
30-okt-2017
Wij zijn super vereerd dat wij dit jaar voersponsor mogen zijn van Nederlands Kampioenschap jachthonden ofwel, de NIMROD! Op maandag 13 november zullen wij in alle vroegte aanwezig zijn bij Landgoed Daelenbroeck om alle belangstellende tijdens deze dag te voorzien van de nodige informatie over ons mooie en unieke product. Meer info?
stock-imperialfood-sponser-nimrod.jpg
GROENE DAGEN 2017
02-jun-2017
Dit jaar zijn wij wederom aanwezig op de Groene Dagen! Ben jij er ook bij op 23, 24 en 25 juni? Lees gauw verder voor meer informatie!
imperialfood-Groene-Dagen-2016
Imperial food 3.0!
09-dec-2016
IMPERIAL FOOD heeft na ruim 2 jaar een nieuw jasje gekregen! Maak kennis met het nieuwe logo, de nieuwe opzet van de website, ofwel: het nieuwe IMPERIAL FOOD.
Imperialfood new logo
Bernadette van Drie
06-mei-2020
"Bart heeft de zak met smaak leeg gegeten, na 2 dagen was zijn ontlasting absoluut beter dan ooit."
Bart
Moniek en Marc
25-feb-2020

"Na overleg met Alina van Imperial Food kwam net de eerste zak van de OceanS binnen en die zijn we gelijk gaan voeren. Sindsdien is de allergie onder controle en zijn er ook geen klachten meer. Zeer tevreden over goede advies en het product"

OceanS review ImperialFood hypoallergeen hondenvoer glutenvrij
Kennel Van de Nettelhorst
02-jan-2020
'Wij raakten aan de praat over de misselijkheid die één van onze teven heeft tijdens de dracht en zij bood aan dat wij een proefpakket van Imperial Food mochten proberen om te testen of dit verbetering kon brengen. We kregen 5 kg. ‘Mum & Puppy’ voer mee en we zouden haar op de hoogte houden. Vanaf de eerste keer voeren was het gelijk goed. De hond at het met smaak en ze werd niet meer misselijk.'
 stock-imperialfood-kennel-van-de-nettelhorst.jpg
Kitty van Helmond
27-nov-2019
"Abel mijn Duitse Staande Langhaar is een slechte eter die daardoor ook slecht op gewicht te krijgen was. Omdat er intensief met hem gewerkt wordt ben ik op zoek gegaan naar voer om hem hierin te ondersteunen."
abel
Inge
25-nov-2019
"Beiden zijn zeer actief, energiek en vinden Imperial heerlijk ! Wij krijgen veel complimenten over hun glanzende vachten."
dyna en roxy
Inge Suys
24-nov-2019

Al sinds mijn kleine lieve whippet Picus (@picus_whippet_boy Instagram) een schattige puppy was, geef ik Imperial Regular aan hem. Uiteraard zocht en analyseerde ik talloze andere merken die ook allerlei kwaliteiten claimen (nat of droog), maar steeds kwam ik terug uit bij Imperial! De beloftes worden waargemaakt: ik heb een gezonde, vitale en levenslustige hond met een prachtig glanzende vacht. Dankzij de unieke Triple Layer Techniek èn uiteraard de natuurlijke bestanddelen. Aanrader!

Picus
Hilde van Hoften
29-mei-2019
'Annemarie stelde voor om naast het vers vlees wat ik mijn honden voer energie plus te voeren.'
 stock-imperialfood-hoften-02.jpg
Rebecca van Gool
21-dec-2018
'Bedankt voor je snelle reactie en het snel opsturen van de proefverpakking. Gisteren ontvangen en na het openen eigenlijk al meteen verkocht. Hoe natuurlijk het ruikt en het er uit ziet!'
 stock-imperialfood-gool.jpg
Laura Buttstedt
29-nov-2018
'Voor Dex zijn de Starfish brokjes echt een uitkomst. Ze zijn licht verteerbaar dus geen maag/darm problemen meer. Zijn vacht glanst en hij eet eindelijk met plezier.'
 Laura Buttstedt recensie ImperialFood Starfish Dex Vizsla_0.jpg
Bart Fortuijn
29-nov-2018
'Sinds we dit voer (ruim een jaar) gebruiken is Tess tevreden, heeft véél minder en stevige ontlasting en ze vind de kleine brokjes geweldig lekker.'
 stock-imperialfood-fortuijn.jpg
Border Collie Flugel
24-aug-2018
'Daarnaast zien we dat Flugel duidelijk minder een “honger”-gevoel heeft, en is zijn ontlasting steviger en beduidend minder geworden.'
 stock-imperialfood-flugel.jpg
Anja van Deuveren
03-aug-2018
'Sinds onze labradors Imperial Food krijgen ziet hun vacht er glanzend en gezond uit'
 stock-imperialfood-deuveren.jpg
Bas den Boer
13-jun-2018
'Als ze klaar is met eten gaat Mooiji altijd nog een keer of drie kijken of de bak wel echt helemaal leeg is. Voor alle zekerheid.' - Bas den Boer
 stock-imperialfood-bas-den-boer.jpg
Anneke en Roy Seghers
12-jun-2018
'Voor de werkende honden is voeding belangrijk en zijn wij blij met het voer van Imperial Food wat wij nu sinds een jaar gebruiken.' - Anneke en Roy Seghers
 stock-imperialfood-seghers.jpg
Jet Schenk
16-apr-2018
'Inmiddels heeft Saar een emmer StarFish en een zak 1st Class op dus nu kan ik een goede beoordeling geven. Ze reageert goed op beide soorten. Mijn voorkeur gaat uit naar de StarFish.' - Jet Schenk
 stock-imperialfood-jet-schenk.jpg
Hanna Mourits-de Ronde
16-okt-2017
Op de eerste ‘proefdag’ werd eigenlijk al duidelijk dat de hondjes veel meer interesse hadden in dit voer dan het voer dat voorheen werd geserveerd. - Hanna Mourits-de Ronde
 stock-imperialfood-hanna-de-ronde-03.jpg
Bert Houwen
15-feb-2017
'Hij vindt deze brok enorm lekker en sinds ik de overstap naar Starfish heb gemaakt heeft hij tot nu toe niet één keer maag/darmproblemen ondervonden.' - Bert Houwen
 stock-imperialfood-bert-houwen.jpg
Maxime Steutel
07-feb-2017
'Z'n vacht glanst, hij zit mooi op gewicht, de hoeveelheden zijn goed te overzien, en hij vind ze heerlijk! wat wil een baasje nogmeer..??' - Maxime Steutel
 stock-imperialfood-maxime-steutel.jpg
Jan Hagedoorn
26-jan-2017
'Het advies dat ik kreeg tijdens de Groen Dagen Jacht en Hond, bij de stand van Imperial Food om mijn hond Imperial Food te voeren was het juiste advies bleek later, sindsdien zijn de klachten verdwenen en ben zeer tevreden over Imperial Food.' - Jan Hagedoorn
 stock-imperialfood-jan-hagedoorn.jpg
Gerard Linthorst
10-jan-2017
'Wij zijn er uiterst tevreden over, hoog vetpercentage, energie rijk, goede en stevige ontlasting. Wij zijn overgestapt op Imperial Food. Ze blijven nu mooi op gewicht en zien er glanzend uit.' - Gerard Linthorst
 stock-imperialfood-gerard-linthorst.jpg
Alina Udink
07-jan-2017
'Na een week of drie zagen we een hele andere hond hij werd dikker, oude haren gingen er uit er kwam een prachtige glans in de vacht maar ook in de omgang en in het werk zagen we een hele andere hond rustigere meer plezier in de dingen die hij deed.' - Alina Udink
 stock-imperialfood-alina-udink.jpg
Sofie Debie
28-dec-2016
'Na een gesprekje met een van de medewerkers van jachthondenwinkel Hunter en Co, kwam ik in contact met Imperial Food. Ik kreeg enkele staaltjes opgestuurd en de first class werd meteen gesmaakt!' - Sofie Debie
 stock-imperialfood-sofie-debie.jpg
E. Rodenburg
01-aug-2014
"Na een aantal maanden dit voer geprobeerd te hebben was ik ook echt overtuigd. Zowel Pien als onze Vizsla Xam eten deze brokken met veel smaak en de bak gaat altijd leeg." - E. Rodenburg
 stock-imperialfood-e-rodenburg.jpg
Ingrid van de Ven
01-aug-2014
"Mijn honden eten het erg graag en zijn zéér energievol. En ook niet onbelangrijk: twee keer per dag een mooie harde keutel. Kortom ik ben super tevreden!" - Ingrid van de Ven
 stock-imperialfood-ingrid-van-de-ven.jpg