Therese Prisse

Mijn hond Dapper (officieel Isa) is een bruine field trial labrador die heel graag met me werkt. Net voor ze drie werd is ze gedekt door een geweldige reu die vorig jaar de OWT finale won, Sasawot Andras Boycie (highnortlabradors.jouwweb.com). Op aanraden Jachthondenwinkel Hunter&Co ben ik Dapper vanaf de derde week dracht Mum&Pup voer van Imperial Food gaan voeren.  Op de echo zagen we 6 pups en op 29 december zijn inderdaad 6 prachtige pups geboren- glanzend en blakend van gezondheid.
Na 4 weken ben ik de puppies pap van deze brokken gaan bijvoeren, na 5 weken gaan wennen aan de brokjes. De pups groeien geweldig en zijn heel vrolijk en alert. De moeder glanst en ziet er ook heel gezond uit terwijl het zogen best een aanslag is op haar gestel (3 tot 4 keer zoveel eten als normaal, ik voer haar ook gekookt hart om het leuk te houden).
Sinds een week voer ik de pups het Puppy Plus voer. Ze zijn nu bijna 7 weken, op een keer per dag een minuutje af van de moedermelk. De moeder krijgt nog een portie puppy voer per dag.  Ik zou iedereen dit voer aanraden omdat de moeder en de pups het zo goed doen. Van mijn trainingsmaatjes tot de dierenarts is iedereen unaniem enthousiast over de pups, hoe goed ze groeien en er uitzien.
De moeder is nog steeds glanzend en haar conditie wordt al snel weer beter dus we zijn weer met korte trainingen begonnen.