NIMROD 2017

Image
stock-imperialfood-sponser-nimrod.jpg

Op dit moment zijn wij super druk met alle voorbereidingen om ons merk goed neer te kunnen zetten op maandag 13 november. Naar aanleiding van de huisstijl verandering zijn er nog veel meer dingen die aangepast moesten worden, en aangezien wij goed beslagen ten ijs willen komen vergt het de nodige tijd en aandacht om deze vernieuwingen op een pakkende manier door te voeren!

Desalniettemin werken we met heel veel plezier naar 13 november toe, waar om 08.00 uur de opening van de Nimrod plaats zal vinden. Een kwartiertje later zullen de keurmeesters, proefhoofden en helpers naar de proeflocaties vertrekken. Om 9 uur zullen de proeven daadwerkelijk gaan beginnen. Een spannende dag voor alle deelnemers, en een ontspannende en leerzame dag voor de bezoekers van dit grote evenement.

Aan het einde van de dag zal er in samenwerking met de andere sponsoren een mega loterij actie plaatsvinden op het hoofdpodium, voordat de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Wil je kans maken om een van deze mooie prijzen, koop dan iets bij een of meerdere van de standhouders en ontvang een invulformulier, stop het in de brievenbus en maak kans op een van deze prijzen!!

Zien we u daar?  Meer info op www.nimrodnederland.nl