Maxime Steutel

Dag! Ik ben sinds 11 november de trotse eigenaar van een Otterhound-pup, (onze Quinn) en ben daar natuurlijk helemaal blij mee! nu zijn we dus al een tijdje samen leuke en vooral actieve dingen aan het doen, zoals z'n normale training, wandelen en spelen, en z'n mantrailing-training. Daarbij hoort een goede en verantwoorde brok. nu is het zo, dat een Otterhound een jachthond is, en ik dus ook vind dat deze op die manier gevoerd moeten worden. Imperial food is zo'n brok. Speciaal voor jachthonden ontwikkeld, en ik kan je vertellen, mijn pup doet het er fantastisch op!  De vorige brok die ik gaf (ga geen merken afkraken, maar toch wel even een kleine toelichting geven) daar kreeg hij struvietkristallen van, dus daar moesten we pet direct vanaf.

Meteen op onderzoek uit, en gelijk bij het Brabants jachthuis in beek en donk, goed geïnformeerd en dus besloten om een zak puppy plus op te halen.

Nu is hij overal vanaf, z'n blaas werkt als een tierelier (hij was ook heel moeilijk met zindelijk worden) en dat gaat nu met sprongen vooruit!

Z'n vacht glanst, hij zit mooi op gewicht, de hoeveelheden zijn goed te overzien,  en hij vind ze heerlijk! wat wil een baasje nogmeer..?? Jongens van imperial, bedankt!!