ImperialFood: Jachthondenvoer!

Image
 jachthond jachthondenvoer hondenvoer imperialfood duitse staande langhaar voer voor jachthond.jpg
Voer voor actieve hond, waarond jachthond

We merken dat de jachthondensport in de spotlight staat de laatste jaren. De ene na de andere fanatiekeling traint 1 à 2 keer per week bij een jachthondenschool in de buurt, de ander heeft elke week meerdere intensieve jachtdagen. SJP's en MAP proeven nog niet eens genoemd. Voeding is de brandstof van de motor van de hond dus van essentieel belang! Het is de kunst om het product of de combinatie van producten te vinden die het beste passen bij de hond om het uithoudingsvermogen te optimaliseren. Dit verschilt per hond. De activiteit, de leeftijd en leefomstandigheden van de hond hebben hier invloed op. Wat echter wel vast staat, is dat honden hun energie halen uit voeding. Slechte voeding? Minder uithoudingsvermogen, minder goede prestatie, maar ook minder goed herstel. De jachthond moet zijn prestatie afleggen met de kracht en energie die hij op dat specifieke prestatiemoment in zich heeft. Het is daarom niet alleen van belang om te kijken naar het product dat u aan uw hond geeft, maar ook de kwaliteit van de ingrediënten in het product dat u aan uw hond geeft!

ImperialFood biedt een professioneel product voor -onder andere- sporthonden, waaronder dus ook de jachthond! ImperialFood is een uitgebalanceerd product dat vanuit de basis ontwikkeld is voor honden die actief bezig zijn. Voorjager Marco Spotti wilde voer ontwikkelen waar met name sporthonden, waaronder zijn eigen jachthonden, voldoende aan hadden. Dat betekende: een productietechniek ontwikkelen waardoor een brok veel vet vast kan houden (de juiste vetten = energie), en daarbij niet alleen koud of warm verwerkt werd, om de nadelen van beide productieprocessen uit te sluiten en alleen profijt te hebben van de juiste eigenschappen van deze productietechnieken.

Dit resulteerde in ImperialFood: Inmiddels heeft bijna iedereen die een jachthond heeft en hier actief mee traint wel eens van het product gehoord. De positieve geluiden maken dat onze klanten kring sterk groeit onder de jagers. Met name Energy Plus is in het jacht- en trainingsseizoen een koploper.  

Wat heeft Energy Plus wat een andere brok niet heeft? In een kleine portie voeding veel voedingsstoffen. Veel vet. Een complete balans van voedingsstoffen ter bevordering van optimalisatie in uithoudingsvermogen en herstel na afloop hiervan. Menselijke kwaliteitsingrediënten. Meer informatie kunt u hier vinden over Energy Plus. 

Wij beoordelen een ander product niet als slecht, maar zijn door onze ervaring wel overtuigd van de kwaliteit van ons product. Geef ImperialFood een kans en ervaar het resultaat! Vraag een proefpakket aan om te kijken of uw hond de smeuïge brok lust! Natuurlijk kan je pas na een aantal weken gebruik het echte resultaat ervaren, maar dit is een stap in de, ons inziens, goede richting.

 

Vraag uw proefpakket aan!