'Ik eet hetzelfde als mijn hond!'

Image
stock-imperialfood-dog.jpg
Yeah right...

Een groot deel van de gezondheid van een hond wordt bepaald door het DNA. Echter, als de basis goed is, dan betekent dit nog niet dat je écht een gezonde hond hebt. Wat je je hond laat eten draagt hier ook zijn steentje aan bij.

Verdiep je eens in wat je je hond te eten geeft. Welke grondstoffen zitten er in het voer? Geloof niet alles wat op verpakkingen staat, want 9 van de 10 keer is dit pure marketing. Er zit tegenwoordig zó veel rommel in diervoeding. Een voorbeeld: Afgewerkt frituurvet wordt ook gezien wordt als ‘vet’ als toevoeging in de diervoederindustrie. Dat dit niet in ImperialFood zit lijkt mij een vanzelfsprekendheid, en dat het niet goed is voor een hond dat kan je je wel voorstellen denk ik. Lees de samenstelling van het voer dat je nu geeft eens goed door, en bedenk hierbij: Als ík het zou eten, zou het dan goed voor mij zijn? Antwoord je ‘ja’, dan is het ook goed voor je hond, antwoord je ‘nee’, dan moet je je afvragen of je dit wel aan je hond geeft. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar in de basis zou bovenstaande voor veel baasjes een goed advies zijn om eens te doen. 

'Je bent wat je eet!'

Image
Imperial Food testverpakking.jpg

Om nog even terug te komen op de marketingdoeleinden van de verpakking: ImperialFood heeft sinds 2017 een nieuw logo, huisstijl en dus ook een nieuwe verpakking. Natuurlijk is deze ook aantrekkelijk gemaakt, omdat het anno 2018 wel nodig is om deze opvallend te maken. In het kader van: ‘Het oog wil ook wat’ en ‘Je koopt wat je ziet’, zegt een luxe verpakking zeker iets over de inhoud ervan. 

Elke hond is zoals elk mens anders, maar gun je trouwe viervoeter het beste en ervaar het resultaat. Vraag gerust om een proefzakje van ImperialFood door een berichtje te sturen in het contactformulier op de website. Dan kan je het brokje ruiken, voelen en proeven. Ik hoor je denken: ‘PROEVEN?!’ Jazeker, want een brok die goed is voor je hond kan je zelf ook eten!