Blij in het Groenendaalse Bos!

Image
 stock-imperialfood-groenendaalse-bos-01.jpg

Donderdag 30 mei 2019, een drukke hemelvaartsdag! Samen met ons verkooppunt in Hoofddorp: Ester van Deejay’s Choice, ging ik opweg naar de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse bos. Wat een prachtige omgeving!

Als we de weersvoorspellingen voor deze dag moesten geloven, hadden we niet zo’n goed vooruitzicht. Regen en kou, dus een donkere dag, was wat ons te wachten stond. We waren benieuwd en keken er naar uit om deel te nemen aan dit evenement, echter toch hadden we liever een weersvoorspelling gehad met een zonnetje erbij… Maar toen de marktkraam tip top in orde aangekleed was en wij ready-to-go waren, kwamen ineens warme zonnestralen door een dik pak wolken heen! En ja, in deze tijd van het jaar heb je dan ook gelijk een heerlijke temperatuur buiten!

En om even in dit enthousiasme te blijven: Wat een ontzettend leuk gevarieerd aanbod van standhouders! Wat een goede organisatie door Laura van Launique Events, en wat hebben we het getroffen met het mooie weer. Mooi weer? Ja, maar echt fantastisch! De zon heeft notabene heel de middag geschenen! We konden de overweldigende aanloop van geïnteresseerde bezoekers maar net met z’n tweeën aan en hebben héél veel mensen kunnen adviseren welke soort uit ons assortiment te gebruiken voor hun hond. En ook de 'brokkenbar' om een aantal soorten te proeven is heel goed gebruik gemaakt door honden die na een rondje lopen door het bos ook nog even met hun baasjes langs de stands liepen. Dat rook toch wel erg lekker in de hondenneusjes! ;-)

Helaas bevestigd zo’n dag toch wederom hoeveel honden er tegenwoordig met (voedings)problemen zijn. Gelukkig hebben wij, nu we de Health-lijn opgenomen hebben in ons assortiment, voor vrijwel iedere hond een passende brok! En te merken aan de positieve reacties die we tot nu toe hebben ontvangen, mag dit zich ook bewijzen.

Met hondenvoeding is het lastig te bepalen in welk soort evenement je goed past. De praktijk leert dat je eigenlijk juíst bij heel veel evenementen aanwezig kunt zijn, omdat overal wel bezoekers zijn die honden hebben. Gelukkig kwam dit wederom tot uiting tijdens deze drukke, leuke en bovenal gezellige dag! In oktober zijn wij wederom aanwezig op dit evenement. Als u afgelopen donderdag niet aanwezig heeft kunnen zijn, of om de redelijk onjuist ingeschatte weersvoorspellingen thuis bent gebleven, kunt u in oktober gerust (en graag) een kijkje komen nemen. Zien we u zaterdag 12 oktober?

De foto's zijn gemaakt door Daanfotografeert