Jachthondenwinkel Hunter & Co

Image
Hunter & Co Logo jachthondenwinkel ImperialFood

Contact opnemen kan via:

Adres: Manegeweg 1, Vaassen

E-mail: sales@jachthondenwinkel.nl

Website: www.jachthondenwinkel.nl

Bellen: 06 18 70 85 50

"Vanaf het eerste moment dat het product in Nederland verkrijgbaar was, waren wij erg onder de indruk van de unieke eigenschappen van deze brokken. "


Image
Hunter & Co Logo jachthondenwinkel ImperialFood

Moniek aan het woord:

Jachthondenwinkel Hunter & Co is Imperial Food dealer vanaf het eerste uur.

Vanaf het eerste moment dat het product in Nederland verkrijgbaar was, waren wij erg onder de indruk van de unieke eigenschappen van deze brokken.

Als jachthondenliefhebber en (voor) jager, ben je altijd op zoek naar de beste voeding voor je jachthond. In Imperial food vonden wij de unieke kenmerken die we zo graag zien in de voeding voor onze honden. Het is vrij van tarwegluten, conserveermiddelen, geurstof en kleurstof, en heeft een hoge energiewaarde en een extreem lichte verteerbaarheid. Doordat we ook in de verschillende seizoenen kunnen schakelen tussen de vele soorten die er zijn kunnen we de honden altijd voorzien in de juiste energiebehoefte.

Omdat we zo enthousiast waren over wat deze brokken deden voor onze eigen honden, besloten wij ook verkoop punt te worden van Imperial Food.

Naast hondenvoeding kunt u bij ons ook terecht voor alles wat met jachthondensport te maken heeft. We hebben een ruim assortiment aan dummy’s, jachtlijnen, fluiten en nog vele andere accessoires.

Moniek

 

Volgt u Jachthondenwinkel Hunter & Co al op Social Media?

Facebook  Instagram