Jachthondenkennel Blackhopebyres

Image
Marlies Kleinjan

Bezoekadres:

Beerzerhaar 6a

7685PP Beerzerveld

 

Contact opnemen kan via:

Bellen: +31 (0)6 50 88 09 57

E-mail: marlieslem@gmail.com

 

Openingstijden:

In overleg kan er worden bezorgd in de regio Ommen/Bardenberg/Balkbrug/Hoogeveen, of op afspraak kan er voer worden opgehaald in Beerzerveld. Neem contact op als u andere wensen heeft, ik denk graag met u mee.
 

"Met ImperialFood weet ik zeker dat er niet aan de formule wordt gemorreld ten koste van de kwaliteit."


Image
Marlies Kleinjan

Marlies aan het woord:

In mijn zoektocht naar een kwalitatief hoogstaand voer voor onze jagende honden, op advies van medejagers, bij ImperialFood uitgekomen. Van de honden in onze grofwildmeute wordt veel gevraagd. Enkele driften lopen op een jachtdag en tot het eind blijven presteren is een hele opgave en vraagt veel van een hond. ImperialFood sluit met de Energy en High Energy perfect aan bij de behoefte van de meutehonden. Ze kunnen hun werk goed aan. En aan het eind van de werkdag een maatschepje ActiSport over het voer zorgt ervoor dat ze sneller herstellen van de inspanning die ze geleverd hebben.

De pups van onze working cocker spaniels en labrador retrievers geven we de best mogelijk start in hun leven door de teef al in de dracht bij te voeren met Mum en Puppy. Pups krijgen zodra ze zelfstandig kunnen gaan eten Puppy Plus.  

Met name voor de labradors was het zoeken naar een voer waar ze het goed op doen. Ons vorige merk begon na verloop van tijd te sleutelen aan de formule en het was direct merkbaar in de conditie van de honden. Een van mijn teefjes kreeg direct dunne ontlasting. Met ImperialFood weet ik zeker dat er niet aan de formule wordt gemorreld ten koste van de kwaliteit.

Groet,

Marlies

 

Volgt u Marlies al op Social Media?