Het Brabants Jachthuis

Image
Het Brabants Jachthuis

Bezoekadres:

Kruisweg 10

5406PB Uden

 

Contact opnemen kan via:

Bellen: 0492 - 553460

E-mail: info@hetbrabantsjachthuis.nl

Website: www.hetbrabantsjachthuis.nl

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:
10.00 - 18.00 uur

Zaterdag:
10.00 - 17.00 uur

Zondag: Gesloten

"De winkel ademt de sfeer van "het buitenleven" en alle warmte die u daarvan als buitenmens geniet, want met de juiste kleding, bestaat slecht weer niet!"


Image
Het Brabants Jachthuis Uden

Rico aan het woord:

In de winkel vindt u een compleet assortiment van artikelen die uw verblijf buiten zullen veraangenamen. Of u het nu gebruikt voor de Jacht, Wandelen, Jachthonden training, Vissen of welke buitenactiviteit dan ook, bij ons vindt u het. Van Wind & Waterdichte kleding voor de meest extreme omstandigheden, tot een sneldrogende en luchtige zomer outfit.

Wij beschikken over zéér uitgebreide collectie jacht- en outdoorkleding collectie voor zowel dames als heren. Een complete Life-style ervaring in onze winkel.Van chique tot robuust & casual, en in iedere prijsklasse. Daarnaast hebben wij ook vele accesoires, cadeau en decoratie artikelen en nog veel meer.

In ons assortiment hebben wij diverse befaamde jacht & outdoor merken zoals Härkila, Seeland, Laksen, Chevalier, Fjällräven, Pinewood, Swedteam, Foresta, Dubarry, Deerhunter, Jagdhund en nog vele andere.Ook op het gebied van laarzen en schoenen hebben wij ruime keuze uit bekende merken zoals Aigle, Ariat, Le Chameau, Dubarry, Hanwag, Härkila, Meindl, Gate-Way  en Gri-sport.

Uiteraard ook voor uw jachthond / Jachthondentraining bent u bij ons aan het juiste adres, om uw uitrusting te completeren met een zeer ruime keuze aan trainings artikelen en belonings snoepjes.

Zoekt u iets specifieks en hebben wij het niet in ons assortiment? Dan bestellen wij dit graag voor u.  

Wij zien u graag terug in onze winkel in Uden, waar wij altijd voor u klaar staan met een verse kop koffie en een goed advies.

Rico van der Scheer

 

Volgt u Het Brabants Jachthuis al op Social Media?

Facebook