E. Rodenburg

Bezoekadres:

Standdaarbuiten

 

Contact opnemen kan via:

Bellen of Whatsapp: 06 38 31 69 30

E-mail: rodenburg1978@gmail.com

Website: www.teckelpien.nl

 

Openingstijden:

Neem graag contact op, dan bekijken we de beste mogelijkheid m.b.t. afhalen of bezorgen.

"Afgelopen jaar ben ik benaderd door een goede kennis van mij uit de hondensport zij had “DE BROK” ontdekt en adviseerde mij deze ook eens te gaan proberen."


Erik aan het woord:

Wij hebben al jaren lang ervaring met honden en verschillende soorten voer voor honden. Wij zijn begonnen met het voeren van Royal Canin, het voer wat de fokker van onze Vizsla ook voerde, maar omdat dit niet goed beviel bij onze Vizsla (dunne ontlasting en at het niet graag) zijn wij overgestapt op Eukanuba waarbij wij tegen hetzelfde probleem aan liepen. Op advies van onze dierenarts destijds zijn wij toen overgegaan op de brokken van Specific. Dit ging iets beter maar wij waren nog niet echt tevreden. Dus na veel wikken en wegen toen besloten om over te gaan op vers vlees voeren. Dit ging al snel heel goed alleen is het vrij prijzig en moest ik altijd voldoende vriezer ruimte over houden voor het voer. Er werd zelfs een aparte vriezer voor aangeschaft om zo bij groot inkopen de prijs iets aantrekkelijker te maken.Bij de komst van onze kleine Pien kreeg zij van de fokker brokken van Cavom mee. Toen Pien in huis was merkte wij al snel dat onze Vizsla Xam wel eens mee snoepte van haar brokken. Dus langzaam hebben wij onze Vizsla toen weer over gezet op de brokken van Cavom wat redelijk goed beviel. De ontlasting was vrij stevig en beide honden aten het redelijk goed. Dit voerden wij nu dus al 2 jaar aan onze honden.

Afgelopen jaar ben ik benaderd door een goede kennis van mij uit de hondensport zij had “DE BROK” ontdekt en adviseerde mij deze ook eens te gaan proberen. De brokken van Imperial food. Goede natuurlijke brokken zonder te veel onnatuurlijke toevoegingen. Hoge kwaliteit aan ingrediënten en in Italië de brok voor de echte sport en werkhonden. Na een aantal maanden dit voer geprobeerd te hebben was ik ook echt overtuigd. Zowel Pien als onze Vizsla Xam eten deze brokken met veel smaak en de bak gaat altijd leeg. De ontlasting was aanzienlijk minder dan met de brokken van Cavom en mooi en stevig. De glans in de vacht werd weer beter bij onze Vizsla en de haaruitval werd ook weer minder. Door deze zaken waren wij ervan overtuigd dat dit de beste brok is voor onze honden en daarom zijn wij vol vertrouwen overgestapt op het voeren van de brokken van Imperial Food. Omdat deze brok nog vrij onbekend is in Nederland en wij toch redelijk bekend zijn met de hondenwereld zijn wij door de importeur van Imperial Food benaderd om weder verkooppunt te worden voor deze brokken. Aangezien wij volledig achter deze brokken staan hebben wij besloten dit te doen.

Onze Vizsla Xam, Teckel Pien en de pups van Pien haar eerste nestje zijn ook groot geworden op de voeding van deze brokken en wij kunnen niet anders zeggen dan dat ze het er super op doen en ook een mooie glanzende vacht van hebben gekregen. De ontlasting is veel minder vergeleken met elke andere brok die wij kennen. De ontlasting is mooi stevig wat het opruimen ook aanzienlijk vergemakkelijkt. Denk hierbij aan het schoonmaken van een kennel of het opruimen van de ontlasting binnen de bebouwde kom.

Daarnaast is bijkomend feit een voordeel. Vergeleken met veel geperste brokken krijgt de hond qua volume meer te eten. Dus voor het oog voer je meer terwijl je qua gewicht bijna altijd minder hoeft te voeren. Dus de hond krijgt een volle bak maar die bak weegt minder dan met een andere brok en krijgt toch voldoende voeding binnen doordat dit voer naar onze mening beter en vollediger verteerd wordt dan brokken van andere merken die wij gevoerd hebben. Dus per saldo doen wij langer met 1 zak van 20 kilo Imperial Food Energy dan met 1 zak van 20 kilo van een ander gerenommeerd merk.