De Bokkesprong

Image
Logo De Bokkesprong Oostwoud Lifestyle en buitenwinkel

Bezoekadres:

Oosteinde 45

1678HR Oostwoud

 

Contact opnemen kan via:

Bellen: +31(0)229 201047

E-mail: info@debokkesprong.com

Website: www.debokkesprong.com

 

Openingstijden:

Bestellen via onze webshop kan altijd! Wilt u langskomen? Dit kan maandag en dinsdag alleen op afspraak. De rest van de week zijn de openingstijden als volgt:

Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

"Waar de stad eindigt, begint het buitenleven."


Image
De Bokkesprong Oostwoud ImperialFood hondenvoeding lifestyle en buitenwinkel outdoor liefhebber

De Bokkesprong aan het woord:

Een groot deel van onze collectie vind u op de website maar om het echte country-lifestyle sfeertje te proeven komt u natuurlijk naar onze winkel tegenover het kerkje in Oostwoud. Als liefhebber v/h Engelse landleven, de natuur, jacht, wandelen en outdoor activiteiten voelt u zich meteen thuis! Wij bieden u een mooie collectie landelijke kleding en laarzen maar verliezen daarbij ook de mode en trends niet uit het oog. Ook voor sfeervolle woondecoraties kunt u bij ons terecht.

Oostwoud is een typisch West-fries dorpje met prachtige vergezichten, veel groen en een landelijk karakter. Je kunt hier nog heerlijk fietsen, wandelen, varen en toeren met de auto of motor. Dus ook als u wat verder woont is een bezoek een ritje waard! U krijgt natuurlijk een heerlijk kopje verse koffie of thee. U kunt voor de deur parkeren!

Fysieke winkel
De Bokkesprong opende in 2004 voor het eerst haar deuren in het Westfriese en pittoreske Oostwoud. Doordat wij regelmatig op fairs en evenementen door heel Nederland staan is de Bokkesprong inmiddels een begrip in Nederland. Service en een eerlijk advies is waar wij voor staan. Mijn naam is Karin en beheer de webshop en de bestellingen. Bij telefonische vragen krijgt u altijd mij of mijn man Teun aan de lijn. En komt u naar onze winkel dan is daar altijd een van ons voor een persoonlijk advies. Ook van onze 3 lieve vrolijke hondenvrienden krijgt u een warme begroeting! Chess is onze zwarte Labrador Retriever en Chess is mijn man Teun zijn jachtmaatje. Teun (ja ook een Teun en heel verwarrend!) en Barrel zijn onze innemende maar natuurlijk eigenwijze Standaard Ruwhaarteckels.

Webshop
Alle artikelen die u via onze webshop besteld boven de €50,- worden gratis in Nederland verzonden!

Graag tot ziens,

Teun & Karin Hart

 

Volgt u De Bokkesprong al op Social Media?

Facebook  Instagram