Alina Udink

Image
Alina Udink

Bezoekadres:

Brummelaarsweg 12

7475RJ Markelo

 

Contact opnemen kan via:

Bellen: +31 (0)6 45 44 61 26

E-mail: henkalinaudink@gmail.com

 

Openingstijden:

Neem graag contact op, dan bekijken we de beste mogelijkheid m.b.t. afhalen, bezorgen of opsturen. 

"Zo gezegd zo gedaan, we zijn eigenlijk direct begonnen met voeren en Bruno was er direct al dol op, brok rook ook lekker (ook voor de baasjes) vergeleken met andere brokken."


Alina aan het woord:

Mijn naam is Alina Udink, ben getrouwd met Henk en heb 1 dochter Melanie. Samen runnen wij een melkveebedrijf met ongeveer 150 koeien en bij behorend jongvee, in Markelo (Overijssel). Wij hebben 2 honden, namelijk: Tygo een Jack Russel reu van 3 jaar en een Duitse Staande korthaar reu Bruno Keiviento. Bruno hebben we als pup geïmporteerd uit Polen.

In 2014 hebben we de Groene dagen in Apeldoorn bezocht en kwamen daar ook langs de stand van Imperial Food. Omdat onze Bruno, toen 1 /2 jaar oud, een slechte eter was en we al vele soorten brokken geprobeerd hadden met niet het gewenste resultaat, wilden we wel graag wat meer informatie en stonden open om toch maar weer iets nieuws te proberen zodat hij toch beter zou gaan eten. We hebben daar een zeer fijn en helder en zeker niet opdringerig gesprek gehad en daarom besloten om gelijk maar een volle zak mee te nemen, dat werd de First Class. Wij zijn van mening dat je toch zeker een vol zak gevoerd moet hebben wil je werkelijk resultaat zien.

Zo gezegd zo gedaan, we zijn eigenlijk direct begonnen met voeren en Bruno was er direct al dol op, brok rook ook lekker (ook voor de baasjes) vergeleken met andere brokken. En na een week of drie zagen we een hele andere hond hij werd dikker, oude haren gingen er uit er kwam een prachtige glans in de vacht maar ook in de omgang en in het werk zagen we een hele andere hond rustigere meer plezier in de dingen die hij deed.

En na een paarweken belde Piet, om te vragen hoe het ging, nou ik was super enthousiast natuurlijk en zeer tevreden. Fijn van 2 kanten blije mensen. Toen stelde Piet de vraag wil je geen wederverkoper worden , oh oeps nou nog niet over nagedacht maar sta er eventueel wel open voor. Een afspraak met Piet en Annemarie gemaakt, mijn man en ik hebben natuurlijk gepraat over hoe en wat. Kortom aan einde van gesprek met elkaar in zee gegaan. En nu 2 jaar later zijn we nog steeds wederverkoper en komen er nog steeds nieuwe klanten bij.

Belangrijk voor ons is het product moet je aanstaan, de hond moet het er goed op doen. Bevalt het niet, geen probleem je betaald wat je gebruikt en ik neem de rest weer terug. Als mensen redelijke in de buurt wonen bezorg ik de brokken ook. Ik vind het nog steeds erg leuk om te doen, je ontmoet vele verschillende mensen en honden, je leert zelf ook weer allerlei dingen. Maar het belangrijkste is nog steeds dat onze Bruno het erg goed op doet, door de verschillende brokken en verhouding vet en eiwit kan ik zijn rantsoen er goed op aan passen. Nu in het jachtseizoen ben ik begonnen met het voeren van de Trailer, ik ben er super tevreden over, hij houd na drie dagen achter elkaar jagen nog energy over is ook snel weer hersteld. Gewicht blijft oké.

Ik heb veel verschillende rassen als klant er zit voor elke hond wel iets geschikts bij, dit varieert van een dwergteckel tot grote jachthonden. Ook de samen werking met Piet en Annemarie verloopt prima, snelle levering, mocht er eens iets zijn wordt het altijd goed en snel opgelost.

Graag tot ziens op onze boerderij!

Alina

 

Volgt u Alina al op Social Media?

Facebook