Aanvraag proefpakket

  • 1 Huidige Algemeen
  • 2 Over de hond
  • 3 Voeding
  • 4 Opmerkingen
  • 5 Complete

Hallo!

Wat leuk dat u kennis wilt maken met ImperialFood! Wij geven u graag de mogelijkheid om een proefpakket van een of meerdere soorten aan te vragen. We vragen hiervoor een kleine vergoeding van €2,50

Wat zit er in het proefpakket?

Als u één soort aanvraagt, ontvangt u een proefpakket van ± 700 à 800 gram. Als u meerdere soorten wilt testen, dan wordt deze hoeveelheid verdeeld. Eén ding is zeker: het brievenbusdoosje zit tot de nók toe gevuld.

Hoe vraag ik het proefpakket aan?

Door op onderstaande button te klikken gaat u naar deel 1 van het aanvraagformulier. Hierin vragen we informatie over uw hond. Als u dit formulier verzonden heeft wordt u doorgestuurd naar het winkelmandje, waar u het proefpakket na het invullen van de naw-gegevens gemakkelijk kunt betalen door middel van iDeal of BanContact. 

Binnen één week op de mat!

Het ideale aan een brievenbuspakket is dat u er niet voor thuis hoeft te blijven, want het pakket past door de brievenbus. U krijgt daarentegen wél een track-en-trace code waarmee u het pakket kunt volgen! Binnen een week na de aanvraag kunt u het proefpakket ImperialFood verwachten.

We starten met het vragen van uw naam en emailadres. Verdere adresgegevens komen later ter spraken in het formulier!