BLOGS

Het begon met een proefpakket... Sinds januari 2020 hebben we een nieuw verkooppunt in Zeeuws-Vlaanderen: Perry Spruijt! Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? Lees gauw verder!
Uw teef is zwanger! Wat leuk, van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan. Hoeveel pups zouden er in de buik zitten? Zullen het gezonde reutjes en/of teefjes zijn? Belangrijk is om de gezondheid van de moederhond en de pups te ondersteunen met voedzame voeding. Een dracht is zwaar voor de moederhond, waarna de bevalling ook nog om de hoek komt kijken en vervolgens de pups nog een aantal weken spenen. Waar u rekening mee moet houden wat betreft voeding? Lees gauw verder:
Jachthondenvoer, eiwitrijk voer, vetrijke hondenvoeding, sporthondenvoeding, het is maar net hoe je het wilt noemen. Een ding staat vast: daar valt ImperialFood zéker onder. Echter, de keuze is reuze. Hoe bepaal je nu het juiste product voor je hond? Dat is afhankelijk van meerdere factoren.
Vanwege de stijgende vraag naar glutenvrije producten heeft ImperialFood SRL een nieuw product ontwikkeld. Een aantal weken geleden introduceerden zij: OceanS! Nieuw in ons assortiment, 100% glutenvrij en hypoallergeen op basis van haring, aardappel en rijst. Maar hoe zit dit nu precies met die gluten? We leggen het graag aan u uit!
De ingrediëntenlijst op het etiket van hondenvoeding wordt vaak gebruikt door hondenbezitters (en de meeste voedingclassificeringswebsites) om de kwaliteit van een product te bepalen, maar zijn we er écht zeker van dat deze aanpak correct is?!
Donderdag 30 mei 2019, een drukke hemelvaartsdag! Samen met ons verkooppunt in Hoofddorp: Ester van Deejay’s Choice, ging ik opweg naar de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse bos. Wat een prachtige omgeving!
Wij weten zeker dat we met 6 nieuwe producten nóg meer hondeneigenaren kunnen helpen die na lang zoeken ein-de-lijk hét product voor hun hond vinden dat wél waarmaakt wat het beloofd! Benieuwd waarom?
Het leek zo onschuldig, tot Labrador Deejay de StarFish smaak te pakken had van een proefverpakking StarFish en ook Ester erg enthousiast werd. Hoe een nieuw avontuur voor eigenaresse van Deejay's Choice, Ester Scheepmaker, startte, door middel van het aanvragen van een proefverpakking van ons product leest u snel door hieronder te klikken!
Ilse en Rony, de personen achter kennel Weimaraners van de Tichelhoeve, zijn de trotse eigenaars van 3 prachtige korthaar Weimaraners : Mabel, Lexie en Klaartje. Ze vertellen u graag hoe zij met ImperialFood in contact zijn gekomen én geven hun eerlijke mening over ons product!
19 en 20 oktober 2018 vond de tweejaarlijkse staande hondenwedstrijd Grote Prijs Jan Coldewey plaats! Wij waren vereerd deze te mogen sponsoren met onze hoogste energiebrok: Energy Plus!
Hebben jullie ook zo'n leuk weekend gehad? Wij wel, en zeker na het krijgen van deze fantastische foto's van onze sponsoring bij de Zeeuwse Jachthonden Commissie afgelopen zaterdag. Klik op 'lees verder' voor meer foto's!
Aanstaande zaterdag 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse Jachthondendag plaats in het Zeeuwse Rilland. We zijn trots dat wij dit jaar als hoofdsponsor bij deze intensieve (jacht)wedstrijden van de Zeeuwse Jachthonden Commissie genoemd mogen worden en wensen alle deelnemers heel veel succes! Toi toi toi!

Pagina's