BLOGS

Afgelopen week kwam er een bericht op onze Sociale Media online dat de Eikenprocessierups weer in aantocht is. Ondanks dat het nog niet met het blote oog te zien is, is dit beestje al weer geconstateerd door deskundigen. Het droge en warme weer dat we dit voorjaar hebben, is ideaal voor de rups om zich uit te breiden tot een plaag. Belangrijk is daarom om te weten hoe je ze kunt herkennen en wat je het beste kunt doen als jouw hond hiermee in aanmerking is gekomen.
Wij krijgen regelmatig de vraag of kleine honden speciaal voer moeten krijgen dat speciaal ontwikkeld is voor kleinere honden(rassen). Dit is niet het geval! Waar moet u wel op letten?
Doet u aan een hondensport met uw hond? Bijvoorbeeld agility, canicross, combisport, dogdance, frisbee, schapendrijven, speuren, jachtsport of flyball? Een ding staat centraal voor alle hondensporten. U heeft een actieve hond en dus voer nodig met een hoge energiewaarde! Het is belangrijk om uw actieve hond evenwichtig te voeden naar behoefte. Als u veel van uw hond vraagt, heeft uw hond ook energierijk voer nodig. Maar wat is nu belangrijk om op te letten?
Het begon met een proefpakket... Sinds januari 2020 hebben we een nieuw verkooppunt in Zeeuws-Vlaanderen: Perry Spruijt! Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? Lees gauw verder!
Uw teef is zwanger! Wat leuk, van harte gefeliciteerd! Een spannende periode breekt aan. Hoeveel pups zouden er in de buik zitten? Zullen het gezonde reutjes en/of teefjes zijn? Belangrijk is om de gezondheid van de moederhond en de pups te ondersteunen met voedzame voeding. Een dracht is zwaar voor de moederhond, waarna de bevalling ook nog om de hoek komt kijken en vervolgens de pups nog een aantal weken spenen. Waar u rekening mee moet houden wat betreft voeding? Lees gauw verder:
Jachthondenvoer, eiwitrijk, natuurlijk voer, vetrijke hondenvoeding, sporthondenvoeding, het is maar net hoe je het wilt noemen. Een ding staat vast: daar valt ImperialFood zéker onder. Echter, de keuze is reuze. Hoe bepaal je nu het juiste product voor je hond? Dat is afhankelijk van meerdere factoren.
Vanwege de groeiende vraag naar glutenvrije producten heeft ImperialFood SRL een nieuw product ontwikkeld. Een aantal weken geleden introduceerden zij: OceanS! Nieuw in ons assortiment, 100% glutenvrij en hypoallergeen op basis van haring, aardappel en rijst. Maar hoe zit dit nu precies met die gluten? Des te minder prikkels, des te minder kans op een reactie. We leggen het graag aan u uit!
De ingrediëntenlijst op het etiket van hondenvoeding wordt vaak gebruikt door hondenbezitters om de kwaliteit van een product te bepalen, maar zijn we er écht zeker van dat deze aanpak correct is? Wat als we kijken naar de kwaliteit van de ingredienten op zich, en niet naar de hoeveelheden die in het product verwerkt zijn van een bepaald ingrediënt?
Donderdag 30 mei 2019, een drukke hemelvaartsdag! Samen met ons verkooppunt in Hoofddorp: Ester van Deejay’s Choice, ging ik opweg naar de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse bos. Wat een prachtige omgeving!
Wij weten zeker dat we met 6 nieuwe producten nóg meer hondeneigenaren kunnen helpen die na lang zoeken ein-de-lijk hét product voor hun hond vinden dat wél waarmaakt wat het beloofd! Benieuwd waarom?
Het leek zo onschuldig, tot Labrador Deejay de StarFish smaak te pakken had van een proefverpakking StarFish en ook Ester erg enthousiast werd. Hoe een nieuw avontuur voor eigenaresse van Deejay's Choice, Ester Scheepmaker, startte, door middel van het aanvragen van een proefverpakking van ons product leest u snel door hieronder te klikken!
Ilse en Rony, de personen achter kennel Weimaraners van de Tichelhoeve, zijn de trotse eigenaars van 3 prachtige korthaar Weimaraners : Mabel, Lexie en Klaartje. Ze vertellen u graag hoe zij met ImperialFood in contact zijn gekomen én geven hun eerlijke mening over ons product!

Pagina's