BLOGS

De ingrediëntenlijst op het etiket van hondenvoeding wordt vaak gebruikt door hondenbezitters (en de meeste voedingclassificeringswebsites) om de kwaliteit van een product te bepalen, maar zijn we er écht zeker van dat deze aanpak correct is?!
Donderdag 30 mei 2019, een drukke hemelvaartsdag! Samen met ons verkooppunt in Hoofddorp: Ester van Deejay’s Choice, ging ik opweg naar de Heemsteedse Bosfair in het Groenendaalse bos. Wat een prachtige omgeving!
Wij weten zeker dat we met 6 nieuwe producten nóg meer hondeneigenaren kunnen helpen die na lang zoeken ein-de-lijk hét product voor hun hond vinden dat wél waarmaakt wat het beloofd! Benieuwd waarom?
Het leek zo onschuldig, tot Labrador Deejay de StarFish smaak te pakken had van een proefverpakking StarFish en ook Ester erg enthousiast werd. Hoe een nieuw avontuur voor eigenaresse van Deejay's Choice, Ester Scheepmaker, startte, door middel van het aanvragen van een proefverpakking van ons product leest u snel door hieronder te klikken!
Ilse en Rony, de personen achter kennel Weimaraners van de Tichelhoeve, zijn de trotse eigenaars van 3 prachtige korthaar Weimaraners : Mabel, Lexie en Klaartje. Ze vertellen u graag hoe zij met ImperialFood in contact zijn gekomen én geven hun eerlijke mening over ons product!
19 en 20 oktober 2018 vond de tweejaarlijkse staande hondenwedstrijd Grote Prijs Jan Coldewey plaats! Wij waren vereerd deze te mogen sponsoren met onze hoogste energiebrok: Energy Plus!
Hebben jullie ook zo'n leuk weekend gehad? Wij wel, en zeker na het krijgen van deze fantastische foto's van onze sponsoring bij de Zeeuwse Jachthonden Commissie afgelopen zaterdag. Klik op 'lees verder' voor meer foto's!
Aanstaande zaterdag 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse Jachthondendag plaats in het Zeeuwse Rilland. We zijn trots dat wij dit jaar als hoofdsponsor bij deze intensieve (jacht)wedstrijden van de Zeeuwse Jachthonden Commissie genoemd mogen worden en wensen alle deelnemers heel veel succes! Toi toi toi!
Of het nu rashonden of vuilnisbakken, puppy’s of senioren, grote of kleine honden zijn, het ideaal blijft hetzelfde. Wat wil de eigenaar? Een hond die luistert, lief is voor het baasje en bovenal, een gezonde hond. Want ja, als er dan eens iets niet goed is, weten die dierenartsen natuurlijk wel raad met facturen.
Maandag 13 november 2017 was het zover, de Nimrod! Zo langzamerhand druppelen de eerste beelden binnen van onze eigen fotograaf, Erik. Hij heeft zijn best gedaan om de pure emoties van de deelnemers en alle geïnteresseerde bezoekers vast te leggen. Kijk gauw verder voor de eerste preview:
Wij zijn super vereerd dat wij dit jaar voersponsor mogen zijn van Nederlands Kampioenschap jachthonden ofwel, de NIMROD! Op maandag 13 november zullen wij in alle vroegte aanwezig zijn bij Landgoed Daelenbroeck om alle belangstellende tijdens deze dag te voorzien van de nodige informatie over ons mooie en unieke product. Meer info?
Dit jaar zijn wij wederom aanwezig op de Groene Dagen! Ben jij er ook bij op 23, 24 en 25 juni? Lees gauw verder voor meer informatie!

Pagina's