Assortiment

Het assortiment ImperialFood bestaat uit 8 soorten voer. Het selecteren van de juiste soort ImperialFood is afhankelijk van de activiteit, leeftijd en leefomgeving van uw hond. De hoeveelheid energie in de voeding moet de hond kunnen verbranden. Overdaad schaadt, maar te weinig energie is ook niet goed. De energiewaarde in het voer wordt bepaald aan de hand van het eiwit/vet gehalte dat het voer bevat. Deze staan bij de beschrijving van het voer aangegeven. Des te hoger deze getallen, des te meer energie het voer bevat.

LET OP! De dagelijkse hoeveelheid voer is klein in volume, maar aangepast aan de behoeften van de hond en rijk aan voedingsstoffen: inachtneming van de aanbevolen doseringen, bevordert het voer een goede spijsvertering en voorkomt narigheden, zoals maagkrampen en darmproblemen. Voer uw hond naar behoefte en op het oog.

1ST CLASS (26/22) is het topproduct uit de serie hondenvoer. Het is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen. Het voer is rijk aan essentiele vetzuren die ervoor zorgen dat de vacht een mooie glans krijgt. Daarnaast versterkt de aanwezige vitamine E het afweersysteem.

STARFISH (25/20) is het pareltje van onze voedingslijn. Dit soort Imperial Food is volledig gebaseerd op vis. Vis heeft een sterk ontgiftende werking. Vooral voor honden met een gevoelige maag of met darmproblemen is dit voer bij uitstek geschikt. StarFish draagt ook bij aan een moeiteloze vachtwisseling

ENERGY (28/23) is de soort ImperialFood waar het allemaal mee is begonnen. Vanuit deze basis zijn alle andere soorten ontwikkeld. Het product kenmerkt zich door een perfecte balans van voedingsstoffen voor actieve honden in een kleine hoeveelheid voeding.

ENERGY PLUS (30/26) is voer dat zorgt voor een hoge levering van energie voor honden die moeten presteren. Het is geschikt voor honden die intensieve hondensporten beoefenen, maar ook honden die moeilijk op gewicht blijven, bijvoorbeeld in de winterperiode.

REGULAR (26/21) bevat een gemiddelde hoeveelheid energie. Het is een brok van goede kwaliteit, geschikt voor honden die geen speciale activiteiten uitvoeren. Daarnaast is deze brok voor ongeveer 80% verteerbaar.

SMALL REGULAR (22/17) bevat minder eiwitten en vetten en heeft daardoor een lagere energiewaarde. Het soort is ontworpen voor minder actieve honden, oude honden of honden met overgewicht. Daarnaast is het zeer geschikt voor de gezelschapshond zonder speciale activiteit en kleinere huishond.

PUPPY PLUS (30/25) is een licht verteerbare brok voor puppy's die in de eerste levensfase nog een gevoelige spijsvertering hebben. De voedingsstoffen uit deze brok bevorderen de ontwikkeling van het skelet en spierenstelsel. De verhouding tussen de stoffen Selenium en Vitamine E werkt als antioxidant en houdt de spieren gezond.

MUM & PUPPY (30/24) is speciaal samengesteld voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken. Dit voer is gebaseerd op een speciale samenstelling van voedingsstoffen die goed zijn voor de ontwikkeling van puppy's.