Assortiment

Het assortiment ImperialFood bestaat uit 4 verschillende lijnen, waarvan 11 soorten voer en 3 supplementen. Het selecteren van de juiste soort ImperialFood is afhankelijk van de gezondheid, activiteit, leeftijd en leefomgeving van uw hond. De hoeveelheid energie in de voeding moet de hond kunnen verbranden. Overdaad schaadt, maar te weinig energie is ook niet goed. De energiewaarde in het voer wordt bepaald aan de hand van het eiwit/vet gehalte dat het voer bevat. Deze staan bij de beschrijving van het voer aangegeven. Des te hoger deze getallen, des te meer energie het voer bevat.

LET OP! De dagelijkse hoeveelheid voer is klein in volume, maar aangepast aan de behoeften van de hond en rijk aan voedingsstoffen: inachtneming van de aanbevolen doseringen, bevordert het voer een goede spijsvertering en voorkomt narigheden, zoals maagkrampen en darmproblemen. Voer uw hond naar behoefte en op het oog.

Een compleet assortiment:

1ST CLASS is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen en hierdoor uitermate geschikt voor honden die mee doen aan exterieurwedstrijden.

STARFISH is 100% gebaseerd op Deense haring, wat een sterk ontgiftende werking heeft. Vooral voor honden met een gevoelige maag of met darmproblemen is dit voer bij uitstek geschikt.

ENERGY (28/23) is de soort ImperialFood waar het allemaal mee is begonnen. Vanuit deze basis zijn alle andere soorten ontwikkeld. Het product kenmerkt zich door een perfecte balans van voedingsstoffen voor actieve honden in een kleine hoeveelheid voeding.

ENERGY PLUS (30/26) is voer dat zorgt voor een hoge levering van energie voor honden die moeten presteren. Het is geschikt voor honden die intensieve hondensporten beoefenen, maar ook honden die moeilijk op gewicht blijven, bijvoorbeeld in de winterperiode.

REGULAR (26/21) bevat een gemiddelde hoeveelheid energie. Het is een brok van goede kwaliteit, geschikt voor honden die geen speciale activiteiten uitvoeren. Daarnaast is deze brok voor ongeveer 80% verteerbaar.

SMALL REGULAR (22/17) bevat minder eiwitten en vetten en heeft daardoor een lagere energiewaarde. Het soort is ontworpen voor minder actieve (kleine) honden, oude honden of honden met overgewicht.

PUPPY PLUS (30/25) is een licht verteerbare brok voor puppy's die in de eerste levensfase nog een gevoelige spijsvertering hebben. De voedingsstoffen uit deze brok bevorderen de ontwikkeling van het skelet en spierenstelsel.

MUM & PUPPY (30/24) is speciaal samengesteld voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken. Dit voer is gebaseerd op een speciale samenstelling van voedingsstoffen die goed zijn voor de ontwikkeling van puppy's.

Health GastroIntestinal is een product dat speciaal ontwikkeld is voor honden die last hebben van maag- en darmstoornissen.

Health Renal is ontwikkeld voor honden met een verminderde nierfunctie. De exclusieve formule is gebaseerd op plantaardige eiwitten in combinatie met ei.

Health Sensitive is een perfect product voor honden die gevoelig zijn. Bijvoorbeeld doordat ze bepaalde allergieën hebben of kampen met huidirritaties.

ImperialFood ActiDerma is de nieuwste toevoeging aan de Acti-lijn. Het is een superpremium voedingssupplement op basis van pure Noorse zalmolie.

ImperialFood ActiSport is een professioneel energie supplement, specifiek voor het optimaliseren van atletische inspanning en het herstel van spieren.

ImperialFood ActiCondro ondersteunt de ontwikkeling van kraakbeen en gewrichten.