Wederverkoper worden?

Heb jij passie, liefde en kennis over honden? Wil je dit graag delen met anderen? Geloof je in de kwaliteit van ImperialFood en ga je graag een uitdaging aan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jij als doorzetter hebt geen afhaakmentaliteit als het moeilijk wordt en gaat er voor 110% voor om je doelen te behalen. Je hebt gevoel voor honden en wil graag je eigen netwerk van klanten opbouwen in jouw regio. Je wilt jezelf ontwikkelen tot een deskundig verkooppunt met de nodige kennis om potentiële klanten goed te informeren en te triggeren om hen aan het denken te zetten over het voer, waarna ze overgaan tot aankoop van het product. 

Past bovenstaande jou? Of je nu een (dieren)winkel, trimsalon of dierenarts praktijk hebt, een hondenschooleigena(a)r(esse) of enthousiaste particulier bent, wij ontmoeten je graag, kijken naar de mogelijkheden en zorgen voor haalbare doelen om de jouw tot een succesvol verkooppunt te maken. Trek de stoute schoenen aan en neem contact op met Annemarie, via +31 (0)6 23 44 70 74 of het contactformulier