BLOGS

Ilse en Rony, de personen achter kennel Weimaraners van de Tichelhoeve, zijn de trotse eigenaars van 3 prachtige korthaar Weimaraners : Mabel, Lexie en Klaartje. Ze vertellen u graag hoe zij met ImperialFood in contact zijn gekomen én geven hun eerlijke mening over ons product!
19 en 20 oktober 2018 vond de tweejaarlijkse staande hondenwedstrijd Grote Prijs Jan Coldewey plaats! Wij waren vereerd deze te mogen sponsoren met onze hoogste energiebrok: Energy Plus!
Krijg jij binnenkort een nestje met pups of ben je fokker en doe je dit regelmatig? Als je geïnteresseerd bent in een natuurlijk product in combinatie met een leuk puppypakket, dan is dit misschien wel interessant voor je!
Hebben jullie ook zo'n leuk weekend gehad? Wij wel, en zeker na het krijgen van deze fantastische foto's van onze sponsoring bij de Zeeuwse Jachthonden Commissie afgelopen zaterdag. Klik op 'lees verder' voor meer foto's!
Aanstaande zaterdag 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse Jachthondendag plaats in het Zeeuwse Rilland. We zijn trots dat wij dit jaar als hoofdsponsor bij deze intensieve (jacht)wedstrijden van de Zeeuwse Jachthonden Commissie genoemd mogen worden en wensen alle deelnemers heel veel succes! Toi toi toi!
Afgelopen zaterdag 26 mei vond de jaarlijkse Vizsla dag plaats! Ondanks het warme weer is het aan de foto's te zien een geslaagde dag geweest. Wij vonden het een eer om deze dag te mogen sponsoren.
Of het nu rashonden of vuilnisbakken, puppy’s of senioren, grote of kleine honden zijn, het ideaal blijft hetzelfde. Wat wil de eigenaar? Een hond die luistert, lief is voor het baasje en bovenal, een gezonde hond. Want ja, als er dan eens iets niet goed is, weten die dierenartsen natuurlijk wel raad met facturen.
Maandag 13 november 2017 was het zover, de Nimrod! Zo langzamerhand druppelen de eerste beelden binnen van onze eigen fotograaf, Erik. Hij heeft zijn best gedaan om de pure emoties van de deelnemers en alle geïnteresseerde bezoekers vast te leggen. Kijk gauw verder voor de eerste preview:
Wij zijn super vereerd dat wij dit jaar voersponsor mogen zijn van Nederlands Kampioenschap jachthonden ofwel, de NIMROD! Op maandag 13 november zullen wij in alle vroegte aanwezig zijn bij Landgoed Daelenbroeck om alle belangstellende tijdens deze dag te voorzien van de nodige informatie over ons mooie en unieke product. Meer info?
De vakantieperiode loopt stukje bij beetje tot zijn einde. Alle baasjes zijn weer aan het werk en ook de hondjes zijn weer veilig thuis! Tijd om weer hard aan de slag te gaan en de koude maanden tegemoet te gaan. Voor ons geldt dat we druk bezig zijn met de voorbereidingen van een heel leuk project!
Weetjes-woensdag is een rubriek op onze facebookpagina. Elke week nemen wij een aspect waar wij een klein stukje uitleg over schrijven, omdat de meeste mensen veel niet weten over hondenvoeding. Deze week hebben wij het over 'water'. Voor zowel mensen als dieren van belang, maar dat het zó belangrijk is...
Dit jaar zijn wij wederom aanwezig op de Groene Dagen! Ben jij er ook bij op 23, 24 en 25 juni? Lees gauw verder voor meer informatie!

Pagina's